Мінна небезпека зберігається у передмісті та на околицях Києва

Де ще триває розмінування

У Києві триває розмінування обстріляних російськими окупантами околиць та у передмісті столиці. Про це розповів керівник Київської міської військової адміністрації Микола Жирнов, передають "Коментарі".

За його словами, у столиці триває розмінування в районі Виноградаря та на Вишгородському напрямку. Особливу увагу сапери приділяють лісовим масивам. На деяких напрямках, де проводились бойові дії, мінна небезпека зберігається.

"На даній місцевості сапери вилучають мінно-вибухові загородження противника та вибухонебезпечні предмети. Також тривають роботи по обстеженню території на вибухонебезпечні предмети у Пущі-Водиці", — заявив Жирнов.

Наразі завершують розмінування на Житомирському та Броварському напрямках, повідомив керівник військової адміністрації Києва.

"Навіть з часом вже на обстеженій саперами території, можуть виявлятися вибухонебезпечні предмети. Тому, навіть працюючи на присадибних ділянках, чітко дотримуйтеся інструкцій про дії у разі виявлення вибухонебезпечних предметів", — наголосив Жирнов.

Цього тижня у Пущі-Водиці сапери обстежили пошкоджені ділянки трамвайних колій, щоб дорожники змогли розпочати ремонт. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Пущі-Водиці почали відновлювати трамвайну колію, що була пошкоджена внаслідок обстрілів російських окупантів. Подробиці та фото — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися