Учасник Kalush Orchestra повернувся до Києва і одразу ж вразив: як зустрічали переможця Євробачення (ФОТО)

Ігор Діденчук тільки повернувся з італійського Турина до Києва

Член групи Kalush Orchestra Ігор Діденчук тільки повернувся до Києва після Євробачення 2022. що проходило в італійському місті Турин, і одразу ж вразив шанувальників і журналістів, зігравши на сопілці. Про це повідомлять "Коментарі" з посиланням на "УНІАН".

Ігр Діденчук приїхав на потязі Івано-Франківськ - Київ. Шанувальники гурту вдяягли рожеві панами, точно такі, як і в соліста гурту Олега Псюка. Саме в такій панамі він і виступав на Євробаченні.

Коли член групи вийшов із потяга, то одразу ж порадував усіх присутніх грою на сопілці. Діденчук отримав від шанувальників букет квітів як вдячність за перемогу на Євробаченні. 

Як повідомляли раніше "Коментарі", Кличко відповів, чи планують у Києві підвищувати ціни на проїзд. У Києві вимушені повернути оплату за проїзд, хоч це і непопулярне, але економічно обґрунтоване рішення. У мирний час з бюджету столиці щорічно виділяли чотири мільярди гривень на дотації транспортної системи, зазначив мер Києва. 

Також "Коментарі" писали, коли у столиці стане безпечніше. У Києві ще залишається загроза ракетних ударів та гарантувати повну безпеку громадян під час воєнного стану ані влада, ані військові поки що не можуть. Поки що ані влада, ані військові не можуть повністю гарантувати безпеку та захист від ракетних ударів російської армії.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися