У Вишневому закриють залізничний переїзд: знаємо схему об'їзду

Проїзд закриють на два дні через проведення ремонтних робіт

Ремонт інфраструктурних об'єктів Києва триває. Тепер в поле зору комунальних служб потрапила ділянка дороги біля залізничного переїзду у Вишневому. У зв'язку з роботами з оновлення дорожнього полотна рух на цій ділянці буде перекрито. Про це повідомляє патрульна поліція Києва на своїй сторінці в Facebook.

Рух перекриють на два дні.

"16 і 17 вересня з 8:00 до 20:00 тимчасово закрито рух автотранспорту через залізничний переїзд станції" Вишневе "в місті Вишневе. Це необхідно для забезпечення безпеки руху поїздів і автотранспорту при проведенні ремонтних робіт ", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що об'їхати ділянку можна буде по вулицях: В'ячеслава Чорновола; кільцевій дорозі (шляхопровід Жулянський); Київської та Лесі Українки. У поліції також попросили водіїв з розумінням поставитися до зазначених незручностей.

picture

Як повідомляв портал "Коментарі", в Києві в цьому році збираються замінити 100 км найбільш зношених труб в тепломережі мегаполісу. Реконструкція триває в рамках програми модернізації столичного теплоенергетичного комплексу. Її реалізацію комунальники початок минулого року, коли замінили 130 км трубопроводів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися