Рух Варшавською трасою повністю відновлено - "будівництво тривало три тижні"

Сполучення Варшавською трасою за маршрутом Київ-Ковель відновили

Повністю відновили сполучення Київ-Ковель Варшавською трасою. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Міністерстві інфраструктури України в Телеграмі.

Повідомляється, що в Житомирській області відкрили тимчасову переправу через річку Ірша на трасі М-07 Київ – Ковель – Ягодин. Головний міст пошкодили окуанти авіаударом, тому там не можна проїхати автотранспортом.

"Для безпечного проїзду транспорту було влаштовано тимчасову переправу. Будівництво тривало близько трьох тижнів. За цей час фахівці провели земляні роботи, влаштували щебеневу основу забетонували накладну плиту та перехідні плити, встановили відповідні дорожні знаки. Пошкоджений міст буде обстежено фахівцями, після чого будуть прийматись рішення щодо подальшого його відновлення", - повідомляють у Міністерстві інфраструктури України.

Також у міністерстві зазначили, що через бойові дії на трасі М-07 на Київщині були зруйновані три штучні споруди, а на Житомирщині - одна. Наразі авторанспорт може рухатися безпечно по всіх штучних спорудах як у Київській, так і в Житомирській області.

"Завдяки тимчасовим переправам маємо можливість прямого транспортного сполучення за маршрутом Київ – Ковель", - йдеться в повідомленні Міністерства інфраструктури України.

Як повідомляли раніше "Коментарі", жителів Києва попередили про шкідливі речовини в повітрі, які "перевищують допустимі норми": яка причина. У повітрі в Києві в декілька разів перевищено допустимі норми діоксиду азоту та формальдегіду. Що ж стосується інших шкідливих речовин, зокрема завислих речовин, діоксидів сірки, оксиду вуглецю, то перевищень не зафіксовано.

Також "Коментарі" писали, що в кожному районі Києва з’явиться особлива квіткова клумба - символи боротьби українського народу. У всіх районах Києва з'являться квіткові композиції, які будуть символізувати незламний дух українців. Перша така композиція, яку створили фахівці зеленбуду Дніпровського району, - відома марка із зображення українського військового на фоні російського корабля.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися