Столичні правоохоронці показали свого чотирилапого помічника - пес, який завжди носить вишиванку

Аби підтримати бойовий дух своїх колег поліцейська одягнула чотирилапого в українську вишиванку

Київські поліцейські показали свого чотирилапого помічника - це собака Нікс, який завжди у вишиванці. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили у Фейсбуці Солом'янського управління поліції.

Господарка собаки - ювенальна поліцейська Солом'янського управління поліції Яніна Варич.

“З 24 лютого Нікс виходить на прогулянки лише у вбранні з українською символікою чи популярними фразами з українських музичних треків, які набули популярності після російського вторгнення”, - йдеться в повідомленні правоохоронних органів Києва.

Щоб підтримати бойовий дух поліцейських, Яніна собаку одягнула в українську вишиванку. Пес несе службу разом із правоохоонцями з перших днів війни проти України.

“Найбільше любить жовту вишиваночку. Коли беру її до рук, то Нікс знає, що їдемо на роботу. Згодом почали купувати йому і кофтинки з відомими висловами наших українців. Як і всі тварини, він реагує на звуки сирен, часом і гавкає. А колегам на службі у такому патріотичному вбранні піднімає настрій та залюбки катається в авто“, - повідомила поліцейська.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Арестович розповів, чи Лукашенко почне напад на Київ. За його словами, наразі загроза наступу військ Білорусі не зросла, оскільки Лукашенко сьогодні лавірує між тиском з боку Росії та розумінням, що його армія нікуди не піде у наступ. Він зазначив, що Лукашенко створив народне ополчення саме проти загрози з боку Росії, оскільки Україна не атакуватиме Білорусь.

Також "Коментарі" писали, що Червоний Хрест спільно з партнерами передав Київщині чотири фури гумдопомоги. Товариство Червоного Хреста спільно з Турецьким Червоним Півмісяцем і компанією LC Waikiki передали Київській області чотри фури гуманітарної допомоги. Голова Київської ОВА у своєму повідомленні попросив не забувати про світломаскування під час комендантської години.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися