Киянка з найбільшими грудями в Україні розповіла про своє життя

Модель відповіла на питання столичних журналістів

Володарка рекордного для України натуральних грудей 15-го розміру, модель та блогерка Міла Кузнєцова поділилася спогадами та розповіла про своє життя. Киянка відповіла на питання журналістів в ефірі телеканалу "Київ", передають "Коментарі".

Одне з питань до моделі було, чи не важко їй жити з великим розміром грудей. "Я поставила рекорд як найбільші натуральні жіночі груди в Україні. Мені з ними взагалі не важко. Я займаюся спортом. Природно, я не бігаю, тому що, коли я бігаю, викликаю ажіотаж на вулиці", — жартує Міла.

Серед її улюблених занять спортом — їзда на велосипеді по Києву. "Я себе люблю. У мене спина не болить. Я комфортно себе почуваю. Якщо болить — я можу піти до лікаря: масаж допомагає. Я відмінно і дуже комфортно сплю... Мені дуже легко живеться, тому що, як мінімум, ось я зайшла в студію, і ви посміхнулися", — поділилася емоціями модель.

За її словами, великі груди викликають позитивні емоції не у всіх, особливо відчувається агресія з боку деяких жінок. "Є такі злі: "Навіщо вона одягла це декольте, закрийся, одягни мішок". Вони дуже зляться на мене, тому що я можу дозволити собі декольте, а вони, наприклад, з першим розміром грудей одягають кофти [під горло] і косо на мене дивляться. Але дуже багато позитивних, класних людей, які роблять компліменти. Я від цього навіть сама заряджаюсь", — розповіла Міла.

На питання про улюблений жарт про великі груди вона відповіла: "Жарт — це "які у вас великі гарні очі". Це найпопулярніший комплімент, жарт".

Киянка зізналася, що в школі була закомплексованою дитиною через великі груди і носила просторі речі, щоб не привертати до себе увагу. Все змінилося після початку навчання в коледжі. "Я зрозуміла, що це не щось погане. Це взагалі подарунок долі. Здаю іспити, поступаю — все легко", — згадує Міла.

У киянки Міли Кузнецової дві вищі освіти — юридична та економічна, однак зараз модель монетизує свій образ у блозі.

Читайте також, під Києвом українські стронгмени встановили світовий рекорд з перетягування літака "Мрія"



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися