У Києві частково обмежать рух транспорту: зміни триватимуть до вересня

КК “Київавтодор” попередив про обмеження руху транспорту

У зв'язку з виконанням ремонтних робіт на деяких дорогах столиці обмежуватимуть рух транспорту. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію комунальної корпорації “Київавтодор”. 

Водіїв попередили, що з 24 травня до 31 липня у Дніпровському районі на вул. Дениса Рачінського дорожники ремонтуватимуть асфальтобетонне покриття. На час проведення комплексу робіт рух транспорту ділянкою від вул. Євгена Маланюка до вул. Каховської частково обмежать.


А з 24 травня до 31 серпня на просп. Алішера Навої на ділянці від Воскресенського просп. до вул. Князя Романа Мстиславича триватиме комплекс робіт з ремонту асфальтобетонного покриття. 

На час робіт рух транспорту на ділянці проспекту буде частково обмежений.

Нагадаємо, що з 21 травня до 28 вересня діятимуть обмеження руху транспорту на ділянці від вул. Сімʼї Шовкоплясів до розвороту на вул. Богатирську (ПрАТ "Оболонь").  У КК “Київавтодор” пояснили, що зміни пов’язані з продовженням реконструкції транспортної розвʼязки на перетині вулиць Полярної та Богатирської. Як організований об'їзд, читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мешканців Київської області попередили про зміни в курсуванні громадського транспорту. Йдеться про зміни в розкладі маршруту номер 339 (11). “Враховуючи численні побажання та звернення наших мешканців, вдалося домовитися з перевізником про регулювання руху маршруту. Маршрут працюватиме також у неділю”, - попередили жителів Київщини. Дізнатися графік курсування автобуса можна за посиланням.


Читайте также