На Київщині можуть виникнути перебої у постачанні води: причини

Жителів Київщини закликають ощадливо споживати воду

У Томашівській громаді Київщини звернулися до мешканців з проханням ощадливо використовувати водопровідну воду, повідомляє портал "Коментарі".

Жителів попередили, що у спекотні дні можливі перебої у водопостачанні через недотримання споживачами режиму водоспоживання або порушення умов договору.

“Просимо забезпечити раціональне та економне використання питної води з системи централізованого водопостачання лише для задоволення питних, фізіологічних, санітарно-гігієнічних та побутових потреб, не витрачати її на полив городів, парників, садів, газонів тощо”, - йдеться у повідомленні громади.

Також наголошується, що власники земельних ділянок, при дотриманні вказаних рекомендацій, не завдаватимуть незручностей мешканцям громади, які використовують питну воду за прямим призначенням.

Нагадаємо, що через стабілізаційні обмеження електропостачання почастішали випадки, коли мешканці застрягають у ліфтах. Куди звертатися у таких випадках та як підготувати комфортні умови очікування аварійних бригад, читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Київщині в літній період вводять додаткові заборони. Йдеться про відпочинок на воді. Уже декілька громад Київської області попередили мешканців про відповідні обмеження. Рішення про заборону відпочивати на воді ухвалили Томашівській громаді, Бориспільській міській раді, Баришівській селищній раді. Детальніше про загрози, через які заборонили купатися у водоймах, читайте за посиланням.

До речі, не відкриватимуть купальний сезон і в Києві. Про причини можна дізнатися тут.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися