В одному з районів Києва планують масштабні роботи: оголосили тендер на понад шість мільйонів гривень

В Оболонському районі проведуть роботи в 16 підземних переходах

Комунальне підприємство “Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Оболонського району” м. Києва оголосило тендер на майже шість з половиною мільйонів гривень.  Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Рrozorro.

Відповідно до умов тендеру, планується замовлення послуги з улаштування гідроізоляції методом ін’єктування в підземних пішохідних переходах в Оболонському районі м. Києва. Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 серпня 2024.

Відповідно до технічних завдань планується проведення робіт на 16 локаціях.

picture

Кінцевий строк подання тендерних пропозицій визначена до 2 червня 2024 року, а початок аукціону заплановано на 3 червня 2024 року. Очікувана вартість послуги - 6 437 870 грн.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що комунальне підприємство "Центр організації дорожнього руху" оголосило тендер на майже три мільйони гривень.

Відповідно до умов тендеру підприємство планує замовити одну роботу - будівництво світлофорного об'єкта по вул. Юрія Іллєнка (вул. Мельникова), 5 у Шевченківському районі м. Києва. Відповідно до технічної документації передбачене не тільки встановлення світлофорної опори, а й дорожніх знаків, нанесення дорожньої розмітки, улаштування острівця безпеки та пандусів пішохідних переходів. 

Детальніше про умови проведення тендеру та ознайомитися з переліком робіт можна за посиланням.

Також можна дізнатися, скільки коштів планують витратити на дорожню розмітку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися