По Києву визначили ліміти електропостачання: коли відключатимуть світло (ОНОВЛЕНО)

Коли сьогодні відключатимуть світло у Києві та області

У неділю, 2 червня, продовжуються стабілізаційні обмеження електропостачання. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ДТЕК. 

“Стабілізаційні відключення на 2 червня. Київ, Київська, Одеська, Дніпропетровська, Донецька області: за вказівкою “Укренерго”, 2 червня будуть діяти графіки відключень з 00:00 до 05:00, а також з 18:00 до 24:00”, - повідомили в ДТЕК. 

Стосовно Києва, то виділених “Укренерго” лімітів вистачить на 76% потреб в години, коли діятимуть графіки.

Станом на ранок 2 червня у ДТЕК попередили про застосування екстрених  відключень у Києві, Київській, Одеській Дніпропетровській та Донецькій областях. “На жаль, важка ситуація в енергосистемі після обстрілів РФ триває. Тому за вказівкою Укренерго, застосовуються екстрені відключення”, - пояснили в компанії.

Станом на 12:00 екстрені відключення світла скасували - стабілізаційні відключення анонсували з 18:00.

Нагадаємо, що днями в результаті чергового обстрілу уламки снаряда впали у Голосіївському районі Києва і влучили в одну з енергопідстанцій. У ДТЕК стверджують, що при відповідних умовах безпеки було розпочато процес відновлення електропостачання для жителів столиці. Після досягнення необхідного рівня безпеки бригади енергетиків компанії ДТЕК почали відновлення електропостачання для мешканців міста. 

Зазначимо, що внаслідок застосування аварійних та стабілізаційних відключень світла через російські обстріли енергооб'єктів значно збільшився ризик опинитися заблокованим у ліфті. Як підготуватися до вимушеного очікування аварійної бригади та куди звертатися у випадку зупинки ліфта через знеструмлення, читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що анонсоване підвищення вартості електроенергії обурило громадськість. Українці почали підраховувати скільки доведеться заплатити за світло. А якщо врахувати, що підвищення тарифів позначиться на вартості товарів та послуг, то перспектива вимальовується невтішна. Другий аспект, який цікавить споживачів, а чи справді сплачені кошти підуть на ремонт пошкоджених потужностей. Як експерти оцінили причини підвищення тарифу, читайте за посиланням


Джерело: https://t.me/dtek_ua/1567


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


OBZ

2 червня 2024, 10:30

OBZ===organizacuia bor''bu so zlom////////////////////////////////////////////// Зеленський прокоментував дозвіл США використовувати HIMARS по прикордонню Росії............Били "Іскандером", С-300 та дронами: ЗС РФ масовано атакували Україну, вибухало у восьми областях...........PUTINISTICHESKII CHERT TAK LIUBIT SEBIA SVOIU VLAST'' I ROSKOSHNUIU SHUZN'' CHTO RESHUL PREVRATIT'' UKRAINU I ROSSIIU V RUINU I UKRAINSKII NAROD DOLSHEN =POSPOSOBSTVOVAT''= CHTOBU ''''''''PARITET RAZRUSHENII'''''''' V UKRAINSKO=RASHUSTKIX =OTNOSHENIIAX= DOSTIG =SPRAVEDLIVOGO BALANSA=.........ETO PORAZITEL''NO KAK BOLEN PUTIN =BONOPARTISTKOI SHUZOFRENIEI= PUTIN RAVNODUSHEN K ROSSII===PUTIN NE SHALEET ROSSIIU===NIKOGO I NICHTO PUTIN NE SHALEET==NI UKRAINTSEV NI ROSSIIAN NI ROSSIISKUIU EKONOMIKU........SHASHDA VECHNO PRAVIT''===ODERSHUMOST'' NE POTERIAT'' VLAST'' DOSTIGLA NEVEROIATNUX PATOGENNUX VUSOT V =CHEREPNOI PUTINSKOI KOROBKE= ''''''''GOLOVNOI MOZG''''''' V KOTOROI NE IMEET MALEISHEGO PRAVA UPRAVLIAT'' ROSSIEI.........=========ROSSIIANE===NEITRALIZUITE PUILO PADAL'' A INACHE UKRAINTSU BUDUT NARASHIVAT'' OBSTRELU ROSSII===VOENNUX I VSPOMOGATEL''NUX OB''EKTOV===VSIA TERRITORIIA ROSSII DOLSHNA OBSTRELIVAT''SIA VSY..........Є ПІДТВЕРДЖЕННЯ 106 КРАЇН ПРО УЧАСТЬ У САМІТІ МИРУ — ЗЕЛЕНСЬКИЙ..........LILI=putinskoe AGRESSIVNOE BEZUMIE DOLSHEN PODAVIT'' I UNICHTOSHUT'' VES'' MIR===BOL''SHE TAKOGO KOSHMARA NI V ODNOI STRANE NE DOLSHNO POVTORIT''SIA===GITLERIZM STALINIZM PUTINIZM===SKOL''KO ESHE '''''''IZMOV'''''''' LIUDI DOLSHNU PERESHUT'' OBITAIA NA OCHEN'' ZLOI PLANETE A VED'' IMENNO PROGRESSIVNOE CHELOVECHESTVO DOLSHNO SOZDAT'' MIROLIUBIVUIU RAZVITUIU DEMOKRATICHNUIU SHUZN'' OB''EDINIAIUSHUIIU V ODNOI MONOPOLIARNOI =TOCHKE= VSE STRANU I NARODU........Зеленський: Ми розчаровані тим, що деякі світові лідери все ще не підтвердили свою участь у саміті миру...........============UVASHAEMUI LIDER GOSPODIN PREZIDENT USA DSHOZEF BAIDEN===POSETITE POSHALUISTA '''''''SHVEITSARSKII SAMMIT''''''''' MIRA..........==========DSHOZEF BAIDEN===PREZIDENT USA 2024=2028.........

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися