У Києві прорвало водопровід: подробиці (ОНОВЛЕНО)

Аварія на водопровідній мережі

У Києві у понеділок, 3 червня, стався черговий прорив на водопровідній мережі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації.

“На вул. Празькій сталося пошкодження водопровідної мережі з витоком води назовні. Наразі ділянку обстежує аварійно-ремонтна бригада “Київводоканалу”, - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що у разі необхідності тимчасового припинення водопостачання та терміни усунення пошкодження буде повідомлено окремо.

А тим часом у місцевих пабліках повідомляли, що вода підтопила вулицю.

У Дніпровському районі усувають пошкодження водопровідної мережі діаметром 200 мм. “Ділянка огороджена. Рух транспорту першою смугою на вул. Празькій частково обмежений. Тимчасово відсутнє водопостачання 25 житлових будівель”, - повідомили у КМДА. 

Організовано підвіз води - автоцистерни з питною водою направлені за адресами: вул. Празька, 4/1 (дитячий садок), бульв. Ярослава Гашека, 14.

Нагадаємо, що у Печерському районі Києва 27 травня стався витік води. Витік трапився на вул. Лабораторній. У  ПрАТ “АК “Київводоканал” зазначили, що аварійно-відновлювальна бригада локалізувала витік води. Також на підприємстві уточнили, що витік стався з двох водопровідних колодязів на проїжджій частині. Наразі фахівці відкачують воду для з’ясування причини протікання.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 14 травня у Києві сталося відразу дві аварії на водопровідних мережах

Виникла аварійна ситуація на тепломережі на вулиці Антоновича. Там провалилася частина проїжджої частини через прорив мережі. Детальніше про ситуацію читайте за посиланням.

Цього ж дня трапилася ще одна аварія. “Фахівці КП "Київтеплоенерго" ліквідовують пошкодження теплової мережі на вул. Архітектора Вербицького. Одразу після повідомлення про витік, комунальники знизили тиск у трубопроводах мережі. Місце пошкодження огородили”, - йдеться у повідомленні КМДА. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися