У передмісті Києва відключать газ: причини

Газу не буде декілька днів

Мешканців населеного пункту у Київській області попередили про відключення газу. Газу не буде у Бучі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Бучанської міської ради.

“Київська філія ТОВ “Газорозподільні мережі України” повідомляє, що з 5 по 7 червня по вулиці Нове Шосе, 5 будуть проводитися роботи по реконструкції систем газопостачання”, - повідомили у міській раді.

При цьому попередили, що у зв'язку з роботами, починаючи з 5 червня з 9:00 газопостачання до будинку буде перекрито. Відновлення відбудеться після завершення всіх необхідних робіт.

“Просимо мешканців будинку з розумінням поставитися до тимчасових незручностей”, - звернулися до мешканців будинку.

Нагадаємо, що за під’єднання центрального газопостачання керівник філії ПАТ “Київоблгаз” було викрито на хабарі у розмірі 250 тисяч гривень. 

Викрили та повідомили про підозру керівнику філії ПАТ “Київоблгаз” НАК “Нафтогаз України” за фактом одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України). 

Слідство встановило, що підозрюваний одержав від представника забудовника 250 тисяч гривень неправомірної вигоди. Детальніше про справу читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сьогодні у Києві та області триватимуть стабілізаційні відключення електропостачання. Крім того, в одній з громад анонсували застосування планових графіків відключення світла на 5 та 6 червня. Обмеження електропостачання запроваджують у зв'язку з виконанням ремонтних робіт. Де не буде світла тривалий час, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися