У громаді на Київщині розгорівся скандал: мешканці звинувачують місцеву владу (ФОТО)

Як голова міськради на Київщині відреагував на скарги мешканців

Графіки відключень електроенергії, на думку мешканців громади на Київщині, застосовують не справедливо. Мешканці звинувачують владу, своєю чергою представник влади у цікавій манері відповів на обурення громадян, повідомляє портал “Коментарі”. Голова Тетіївської міської ради Богдан Балагура оприлюднив на своїй сторінці у Facebook обурення мешканців щодо графіків відключення світла. 

А прокоментував ситуацію зі світлом наступним чином: “Короткий коментар про дурниці, які розповсюджуються в інтернеті! Місцева влада не вимикає світло. Місцева влада не вмикає світло. Для того, щоб вимкнути світло Балагурі, його спочатку потрібно ввімкнути, як і для всіх інших споживачів. Премія від DTEK - окремий анекдот. Не звинувачуйте у бездіяльності та не шукайте винних у відключенні електроенергії на місцевому рівні”, - йдеться у повідомленні голови міської ради.

За його словами, єдиний винуватець у відключенні світла – росіяни на чолі з путіним. 

При тому варто зазначити, що графіки відключення світла, які застосовувалися з 14 травня, були не зовсім справедливими саме до Києва та області. Енергетики пообіцяли виправити ситуацію

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що днями в мережі ширилася інформація про експорт української електроенергії в Румунію. В “Укренерго” пояснили ситуацію, зазначивши, що експорт електроенергії не здійснюється в жодну країну та не планується.

Нагадаємо, що в Україні підвищили тариф на електроенергію для населення. В офіційних обгрунтуванням такого кроку йдеться про необхідність відновлення пошкоджених потужностей. Однак експерти вважають по-іншому. Детальніше читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися