На Київщині продовжують вводити додаткові заборони

Відпочивати на воді заборонили ще в одній громаді

Кількість громад, де заборонено відпочивати на воді у 2024 році збільшується. Про відповідну заборону попередили мешканців Гостомельської громади. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Гостомельської селищної військової адміністрації.

“Нагадуємо, протокольним рішенням комісії Бучанської районної державної адміністрації з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 28.05.2024 № 10, на період дії воєнного стану продовжено заборону купання населення у водних об'єктах Бучанського району”, - повідомили у селищній адміністрації.

Також пояснили, що заборону ввели у зв’язку з тим, що на території Гостомельської громади у 2022 році велись активні бойові дії. Через це водойми (річки, ставки, озера) та прилеглі території до них, можуть приховувати вибухонебезпечні предмети та засоби ураження.

“Пляж таїть у собі багато небезпек, серед яких - різні захворювання. Заразитися хворобами можна як у водоймі, так і на його березі. Закликаємо мешканців та гостей громади дотримуватися правил безпеки та не нехтувати застереженнями під час відпочинку біля водних об'єктів”, - наголосили у Гостомельській громаді.

Нагадаємо, що у деяких громадах раніше повідомили про введення заборони відпочинку на воді. Заборону ввели у Бучанській, Білогородській, Томашівській громадах. Також відповідну заборону ухвалили в Ірпінській та Бориспільській міських радах, а також у Баришівській селищній раді.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що буде з пляжним сезоном у Києві.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися