Мешканців Київської області попередили про відключення газу

Де у Київській області відключатимуть газ

У Київській філії “Газмережі” попередили про відключення газу в одному з населених пунктів регіону, повідомляє портал "Коментарі".

“До уваги споживачів Білоцерківського відділення, з 24 по 25 червня, у звʼязку з проведенням планових робіт у м. Сквира, буде припинено газопостачання”, - анонсували в компанії.

Постачання газу припинять за наступними адресами:

  • вул. Відродження;

  • вул. Панаса Мирного;

  • вул. Квітнева;

  • вул. Грушевського;

  • пров. Польовий;

  • пров. Озірний.

“Прохання до споживачів природного газу: перекрити крани на опусках перед газовими приладами та не відкривати до зазначеного часу”, - звернулися до споживачів у компанії.

Також попередили, що відновлення газопостачання будуть виконувати працівники Київської філії “Газмережі”.

Нагадаємо, які ситуації трапляються з власниками житла, які продали нерухомість. “Вже рік, як я продала свою квартиру, а мені прийшов борг. Що робити?” - звернулася клієнтка у наш Direct. Розібралися швидко - особовий рахунок не було переоформлено на нового власника”, - йдеться у повідомленні Київської філії. Що потрібно робити в такій ситуації, детальніше читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мешканцям будинків нагадали про необхідність провести перевірки стану димоходів та вентиляційних каналів.

Від правильної роботи димоходів та вентиляційних каналів (ДВК) залежить життя та здоров'я споживачів. Регулярна перевірка ДВК забезпечує додаткову газову безпеку в будинку. Які роботи потрібно провести у приватних будинках та в які терміни потрібно провести перевірки, читайте тут




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися