У Києві з 27 червня вводять додаткове обмеження: подробиці

Обмеження діятиме до 1 липня

У Київській міській державній адміністрації попередили про впровадження додаткових обмежень у столиці, повідомляє портал "Коментарі".

“З 27 червня до 1 липня з 10:00 до 22:00 у столиці обмежать рух великовагового автотранспорту у зв’язку зі спекою”, - повідомили в КМДА з посиланням на інформацію КК “Київавтодор”.

У КМДА зазначили, що за прогнозом “Укргідрометцентру”, найближчими днями прогнозується підвищення температури повітря вище + 28 градусів. “Для збереження дорожнього покриття на вулицях і шляхах міста в цей період обмежать рух для великовагового автотранспорту загальною вагою понад 24 тонн і навантаженням на вісь понад сім тонн”, - повідомили у КМДА.

Управління патрульної поліції у м. Києві контролюватиме на вулично-дорожній мережі столиці дотримання водіями великовагових транспортних засобів обмеження руху.

У КМДА уточнили, що зазначені зміни вводять відповідно до розпорядження КМДА від 07.07.2012 № 1173 “Про обмеження руху великовагового автотранспорту на вулицях і дорогах м. Києва у зв’язку з підвищенням температури повітря”.

Нагадаємо, що у столиці змінили правила проїзду в громадському транспорті для школярів. У період літніх канікул скасовується безплатний проїзд. Школярі та курсанти повинні сплачувати за проїзд. Як зменшити вартість проїзду у столичному громадському транспорті, читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області анонсували зміни в роботі громадського транспорту - зміняться графіки та маршрути курсування. Детальніше про роботу громадського транспорту читайте тут.


Читайте также