Тривалі відключення світла анонсували у Київській області: адреси

Електропостачання обмежать на понад 11 годин

Мешканців Томашівської громади Київської області попередили про тривалі відключення електричної енергії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Томашівської громади. 

“З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, ПрАТ “ДТЕК Київські регіональні електромережі” буде проводити профілактичні роботи у межах Томашівської громади”, - йдеться у повідомленні громади.

Відключення анонсували на 1 липня з 08:30 до 20:00 за наступними адресами:

  • с. Кончаки вул. Джерельна

  • с. Федорівка вул. Ірпінська, Кільцева, Кооперативна, Шкільна

  • с. Дідівщина вул. Затишна,  Житомирська,  Незалежності, Травнева, Чкалова, Шевченка, пров.Грисюка.

Щодо стабілізаційних обмежень, анонсованих на 28 червня, то обленерго будуть застосовувати графіки погодинних відключень з 00:00 до 24:00. 

“Живлення об’єктів критичної інфраструктури не обмежується. Коли за графіком у вас є світло – споживайте, будь ласка, ощадливо”, - звернулися до споживачів в “Укренерго”.

Нагадаємо, що на початку тижня кияни скаржилися на тривалі відключення світла. За словами генерального директора YASNO Сергія Коваленка, відключали майже 38000 багатоквартирних та приватних будинків. Середня відсутність світла за добу становила 9:42. Середня відсутність світла між включення 3:28, а максимальна 6:50. Детальніше про ситуацію зі світлом у столиці можна дізнатися тут

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ситуація з електропостачанням в Україні стрімко погіршується. У наступні тижні обмеження електропостачання будуть тривалішими.


Читайте также