Військовим та сім'ям ВПО у Києві та області надають безоплатну допомогу: подробиці

Допомогу нададуть упродовж двох місяців з дати реєстрації заявки

Сім’ям ВПО та учасникам бойових дій, які постраждали від російської агресії українська компанія – перевізник “Грузар” надає програму допомоги. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Ірпінської міської ради.

“У 2022-2023 роках у м. Києві та Київській області допомогою цієї громадської ініціативи скористалися близько 1500 родин (понад 5000 людей)”, - повідомили в міській раді.

Протягом 2024-2025 років. компанія планує надати допомогу близько 3000 сімей (орієнтовно 10 тисяч перевезень різних вантажів).

Оформити заявку на отримання допомоги можна за посиланням.

Компанія зобов’язується надати послуги переїзду, транспортування чи вантажників для потреб цих сімей впродовж двох місяців.

“В компанії наголошують, що у разі великої кількості заявок, компанія в першу чергу буде надавати допомогу найбільш нужденним сім’ям. За додатковою інформацією зверніться за номером: +380979191426 (з 10:00 до 18:00)”, - попередили у міській раді.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Ірпінській міській раді розповіли, які виплати можуть отримати рідні загиблих захисників України.

У громаді діє програма “Турбота”, відповідно до умов якої передбачена виплата одноразової матеріальної допомоги на поховання сімʼям загиблих військовослужбовців, які були зареєстровані на території громади та брали безпосередню участь у здійсненні заходів, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у звʼязку із військовою агресією РФ проти України. Розмір грошової допомоги - 17 тисяч гривень.


Читайте также