Вода у Києві: що відомо про графіки відключення холодного водопостачання

Мешканців столиці закликали не довіряти фейкам

У мережі ширилася інформація, що холодну воду у столиці подаватимуть по графіку. У “Київводоканалі” спростував інформацію про нібито впровадження графіків відключення води у столиці. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації.

“У мережі розповсюджується інформація, що нібито через відключення електроенергії у столиці впроваджуються графіки подачі питної води. ПрАТ "АК "Київводоканал" не припиняє постачання питної води киянам. Жодної інформації про запровадження графіків “Київводоканал” не розміщував на офіційному сайті”, - йдеться у повідомленні постачальника послуги.

Мешканців столиці закликали не довіряти фейкам та орієнтуватись лише на офіційні джерела інформації.

Нагадаємо, що приватне акціонерне товариство "АК “Київводоканал" оголосило тендер на послуги з поточного ремонту вуличної каналізаційної мережі Д=400 мм. Де ремонтуватимуть каналізацію та скільки планують витратити на ремонтні роботи, читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що питання наявності безперебійного постачання холодної води у період тривалих відключень залишається актуальним. Портал звернувся до “Київводоканалу” з питанням, чи буде холодна вода у квартирах киян під час тривалих відключень електропостачання. У компанії відмовилися надати відповідь. Що відповів постачальник послуги щодо підготовки до ймовірних тривалих обмежень, читайте за посиланням.

Також “Київводоканал” відмовився надавати інформацію про стан водопровідних мереж у столиці. Детальніше тут




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися