У громаді на Київщині виникли проблеми з утилізацією сміття: що вирішили

Громада на Київщині шукає полігон для сміття

Комунальне підприємство “Бучасервіс” Бучанської міської ради оголосило тендер на закупівлю послуг з розміщення твердих побутових відходів на полігоні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією комунальне підприємство планує розмістити на полігоні 10 000 куб. м твердих побутових відходів. 

Очікувана вартість закупівлі - 920 000 гривень.

Серед додаткових умов для учасників тендеру у документації зазначено: 

  • Місце розташування полігону має бути на відстані не більше ніж за 60 км від адміністративних меж м. Буча Київської області.

  • Учасник гарантує можливість надання послуг по розміщенню твердих побутових відходів на полігоні в обсязі орієнтовно 10 000 куб. м.

  • Вартість послуги повинна включати: прийом, зберігання, розміщення та захоронення твердих побутових відходів.

  • Учасник повинен надати всю необхідну дозвільну та іншу документацію згідно з чинним законодавством на право провадження господарської діяльності із захоронення побутових відходів.

  • Технічні, якісні характеристики предмета закупівлі повинні передбачати необхідність застосування заходів із захисту довкілля.

Дата оприлюднення тендеру -  28 червня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 6 липня 2024 року. Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг - 31 грудня 2024 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що комунальне підприємство "Управляюча Компанія" Вишгородської міської ради провело тендер на закупівлю послуг із захоронення твердих побутових відходів на полігоні.

Читайте также