Одне з управлінь охорони столичної поліції замовило саперні лопатки: ціни

Очікувана вартість однієї саперної лопатки становить 1546 гривень

Управління поліції охорони з фізичної безпеки в м. Києві оголосило тендер на закупівлю лопаток малих саперних. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією Управління поліції охорони з фізичної безпеки планує придбати 450 штук лопаток малих саперних. 

Саперна лопатка має бути укомплектована чохлом оливкового кольору з клапаном на двох кнопках для зберігання та транспортування інструменту.

  • Довжина лопати в розкладеному вигляді – 59 х 16 х 6 см (допустиме відхилення 3%),

  • Розмір у складеному вигляді -  16 х 5 х 24 см (допустиме відхилення 3%),

  • Розмір полотна – 22 х 16 см (допустиме відхилення 3%),

  • Вага від 1,0 до 1,4 кг.

Очікувана загальна вартість - 695 700 гривень. 

Таким чином, очікувана вартість однієї лопатки 1546 гривень. 

Місцем поставки товарів зазначено м. Київ (конкретна адреса поставки буде надана безпосередньо перед поставкою товару).

Строки поставки товарів, виконання робіт, надання послуг - протягом 30 календарних днів з дати отримання заявки встановленого зразка (до 31 грудня 2024 року).

Товар (у т.ч. витратні матеріали) не можуть бути виробництва Російської Федерації, Республіки Білорусь та Ісламської Республіки Іран. 

Дата оприлюднення тендеру - 1 липня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 9 липня 2024. Розпочати аукціон Замовник також планує 9 липня 2024 року. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Управління поліції охорони з фізичної безпеки в м. Києві оголосило тендер на закупівлю повнопривідних легкових автомобілів спеціалізованого призначення. Детальніше про умови тендеру читайте тут.

Читайте также