Протирадіаційне укриття для столичної школи коштуватиме понад 120 мільйонів гривень

Укриття планують побудувати до 1 листопада 2025 року

Управління освіти Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації оголосило тендер на будівництво споруди подвійного призначення із захисними властивостями протирадіаційного укриття. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Будівництво споруди заплановано для спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови № 44 міста Києва за адресою: вул. Жилянська, 46 у Голосіївському районі м. Києва. 

Згідно з тендерною документацією планується, серед іншого: роторне буріння свердловин, розбирання бортових каменів на бетонній основі, гідроізоляція стін, утеплення фасадів, монтаж сходів, прокладання трубопроводів та повітроводів, мурування внутрішніх стін з цегли керамічної та інші роботи.

Також управління освіти планує провести роботи з благоустрою та озеленення території, а саме:

  • підготовлення ґрунту механізованим способом для влаштування партерного і звичайного газону з внесенням рослинної землі шаром 15 см,

  • підготовлення ґрунту вручну для влаштування партерного і звичайного газону з внесенням рослинної землі шаром 15 см, висівання багаторічних трав.

Загалом замовник планує виконати 831 найменування робіт та витрат. Очікувана загальна вартість - 122 620 000 гривень.

Кінцевий термін закінчення робіт - 1 листопада 2025 року, включно.

Дата оприлюднення тендеру -  2 липня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 17 липня 2024 року. Початок аукціону також планується на 17 липня 2024 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про масштабну закупівлю канцтоварів, яку оголосило управління освіти одного з районів столиці.

Читайте также