У поліції пояснили необхідність витрат майже на 20 мільйонів гривень

Нацполіція закупить бронежилети найвищого класу захисту

Головне управління Національної поліції у місті Києві провело тендер на придбання індивідуального обмундирування. Йшлося про придбання бронежилетів найвищого класу захисту. Портал "Коментарі" повідомляв про умови закупівлі. 

Аукціон провели 30 червня 2024 року. Очікувана вартість замовлених товарів становила 19 800 000 гривень. Переможцем тендеру стало ТОВ "Велмет" з тендерною пропозицією вартістю 19 740 000 гривень. Це була єдина компанія, яка “прийшла на тендер”. 

Портал “Коментарі” направив до поліції офіційний запит з проханням обґрунтувати необхідність закупівлі бронежителів найвищого класу захисту. 

“Головне управління оприлюднило публічну закупівлю за процедурою відкритих торгів з особливостями із застосуванням автоматизованої системи Prozorro в оголошенні UA-2024-06-20-01000-8-a у кількості 600 одиниць на загальну суму 19 800 000,00 гривень без ПДВ для забезпечення особового складу Головного управління, який залучається для відсічі збройної агресії з боку російської федерації проти України, та виконання покладених на поліцію завдань та функцій, передбачених Законом України “Про Національну поліцію”, - пояснили в головному управлінні.

Нагадаємо, що у столичній поліції пояснили необхідність закупівлі навушників, спікерфонів та іншої аудіотехніки. Детальніше про це читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що державна установа "Центр обслуговування підрозділів Національної поліції України" оголосила тендер на придбання наметів каркасних модульних спеціальних уніфікованих 6×10 м з утепленням. Скільки коштуватимуть намети, читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися