Понад 70 мільйонів гривень витратять на ремонт соціального об'єкта, створеного у 2021 році

Соціальний центр створили у 2021 році та попередньо проводили ремонтні роботи

Комунальна організація Центр соціальної реабілітації осіб з інтелектуальними та психічними порушеннями оголосила тендер на капітальний ремонт приміщень та найпростішого укриття, центру соціальної реабілітації осіб з інтелектуальними та психічними порушеннями. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією замовник планує, серед іншого: відбивання штукатурки по цеглі та бетону зі стін та стель, розбирання покриттів покрівлі з рулонних матеріалів, під'єднання нових ділянок трубопроводу до існуючих мереж водопостачання чи опалення діаметром 150 мм, мурування окремих ділянок простих зовнішніх стін із цегли, поліпшене штукатурення поверхонь стін всередині будівлі цементно-вапняним або цементним розчином по каменю та бетону, та інші роботи. 

Також Центр соціальної реабілітації планує провести роботи з благоустрою та озеленення території, а саме:

  • Підготовка вручну стандартних місць для садіння дерев та кущів з круглою грудкою землі розміром 0,3 х 0,3 м з додаванням рослинної землі до 25%, 

  • Садіння дерев та кущів з круглою грудкою землі розміром 0,3х0,3 м вручну.

Загалом замовник планує виконати 1059 найменувань робіт та витрат. Очікувана загальна вартість - 71 466 982 гривень.

Капітальний ремонт приміщень та найпростішого укриття  проводиться за адресою м. Києва по вул. Миропільська 8, у Деснянському районі м. Києва.

Кінцевий термін закінчення робіт - 15 грудня 2026 року. Дата оприлюднення - 3 липня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 8 липня 2024 року. Початок аукціону планується 19 липня 2024 року. 

Для довідки, у 2021 році вже проводили ремонт за цією адресою. 

Офіційний портал Києва, зі слів заступниці голови КМДА Марини Хонди тоді повідомляв, що "у Деснянському районі створять новий Центр соціальної реабілітації осіб з інтелектуальними та психічними порушеннями віком від 35 років. Заклад з’явиться за адресою вул. Миропільська, 8, наразі тут тривають ремонтні роботи. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда." 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що протирадіаційне укриття для столичної школи коштуватиме понад 120 мільйонів гривень.

Читайте также