На машину для прибирання столичних пляжів витратять понад мільйон гривень

Переможець торгів також має організувати навчання персоналу

Комунальне підприємство виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) по охороні, утриманню та експлуатації земель водного  фонду м. Києва "Плесо" оголосило тендер на придбання пляжеприбиральної машини. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією комунальне підприємство планує придбати машину, серед інших, з такими характеристиками:

  • Модель двигуна: Honda GX690,

  • Тип двигуна : 4-х тактний, двоциліндровий,

  • Робочий об'єм, куб.см:  Не більше 700,

  • Тип палива: Бензин,

  • Робоча глибина обробки, мм. : Від 0 до 100,

  • Продуктивність, кв.м/год : Не менше 6 000,

  • Робоча ширина захвату, мм. : Не менше 1000.

Очікувана вартість пляжеприбиральної машини 1 294 119,33 гривні. 

Машина має бути новою та такою, що не перебувала до моменту відвантаження замовнику в експлуатації за своїм функціональним призначенням. Повинна бути не раніше 2023 року виробництва. Також вона має бути оснащена нерухомим лезом, яке на необхідній глибині збирає пісок та сміття. Машина повинна мати вертикально рухоме сито та мати можливість відокремлювати відходи і пропускати чистий пісок, та два типи сита: одне з дрібною сіткою і одне з великою сіткою. Конструкція машини повинна бути повністю оцинкована і пофарбована.

Навчання обслуговуючого персоналу замовника (за необхідності) має проводитися безплатно представником постачальника за місцем знаходження замовника.

Термін гарантії має бути не менше 12 місяців.

Дата оприлюднення тендеру -  4 липня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 12 липня 2024 року. Початок аукціону планується 15 липня 2024 року. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на спеціальні фарби для лісу витратять понад мільйон гривень.

Читайте также