У Києві прогнозують пік “пекельної” температури: синоптики назвали дату похолодання

Коли у Києві стане прохолодніше

Понеділок, 15 липня, ймовірно стане історичним днем. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію синоптикині Наталки Діденко.

“Дорогі кияни та гості міста! Ось і прийшов день ймовірного історичного рекорду. Ну, спочатку буде ніч, коли у Києві вже нарешті +25 градусів, а до ранку буде й трохи нижче. Та прийдешній день обіцяє у столиці температурний пік з усіх можливих”, - написала вона на своїй сторінці у Facebook.

За її словами, спека, ймовірно, сьогодні досягне свого піка - вдень 15 липня у Києві очікується +36…+39 градусів, і, можливо, місцями до +40 градусів.

Синоптикиня зазначила, що після піку почнеться спад температури. “І хоча 16 та 17 липня ще попечуть лютими градусами, проте 18-го липня спека відчутно охляне в столиці. Ось дуже наочна карта температури повітря в Україні 18 липня”, - зазначила вона.

picture

Також за словами синоптикині,  ввечері у понеділок у Києві може короткочасно посилитися вітер, який допоможе нам прийти до тями після рекордної столичної спеки.

“Потім пережити ще вівторок-середу і в четвер почнемо скаржитися вже на щось інше)”, - зазначила Наталка Діденко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що спека у Києві та області спричинила чимало проблем, серед яких і безперебійне постачання холодної води. У зв'язку з тривалими відключеннями світла та ймовірно нераціональним використання води, в Ірпені вводять графіки подачі холодної води. Дізнатися детальніше про запроваджені зміни можна за посиланням.

У Київській області шукатимуть порушників - тих, хто нераціонально використовує воду. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися