На Київщині проводять посилені перевірки: що контролюють

Місто перевірятимуть за допомогою квадрокоптера

Ще в одній громаді Київської області проводитимуть перевірки та виявлятимуть порушників - тих, хто користується водою без лічильника. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію міської ради Тетіївської територіальної громади.

“Починаючи від сьогодні, протягом кількох тижнів у місті здійснюватиметься перевірка домогосподарств з метою виявлення несанкціонованого забору води. Таким чином будемо виявляти недобросовісних споживачів, які використовують воду без лічильника”, - повідомили у КП "Тетіївводоканал".

Відеоспостереження буде здійснюватися за допомогою квадрокоптера.

“Прохання не лякатися. Наголошуємо, що це вимушені заходи через величезні втрати води підприємством і недостатню кількість води на найвищих вулицях”, - пояснили споживачам необхідність проведення заходів.

Раніше про виявлення порушників у питання використанні води повідомили у Михайлівсько-Рубежівському старостинському окрузі.

До мешканців округу звернулися з проханням: “У зв'язку з постійним відключенням світла, яке спричиняє ускладнення з водопостачанням, просимо утриматися від поливу городів та набирання басейнів”. Також мешканців попередили, що КП "Ірпіньводоканал" буде проводити рейди  з обстеження городів та прибудинкових територій для виявлення порушників. Також мешканців просять повідомляти про нераціональне використання води. Детальніше про ситуацію з водою у Київській області, читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Ірпені через значні проблеми з водопостачанням будуть обмежувати тиск у мережі. Детальніше про графіки відключення води читайте тут




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися