У Київській області оновили графіки постачання води

У яких громадах Київської області відключають воду

У Київській області через аномально високу температуру повітря та тривалі стабілізаційні обмеження електропостачання виникли проблеми з постачанням води. У деяких громадах запровадили графіки подачі води з відповідним тиском в мережі, повідомляє портал "Коментарі".

Так у КП “Ірпіньводоканал" оновили графіки подачі води на 16 липня 2024 року: 

  • з 5:00 до 13:00 – працюватиме  2 н/а (вода матиме достатній тиск);

  • з 13:00 до 17:00 – працюватиме 1 н/а (зі зниженням тиску води);

  • з 17:00 до 23:00 – стабільне водопостачання.

“Просимо вибачення за тимчасові незручності та дякуємо Вам за розуміння!”, - звернулися до споживачів у комунальному підприємстві. 

Також на початку липня у Чабанівській селищній раді попередили, що у  разі відключення електропостачання, подача води в обох населених пунктах громади буде здійснюватися за наступним графіком:

  • ранок: з 6.00 до 8.00,

  • обід: з 12.00 до 14.00,

  • вечір: з 19.00 до 22.00.

“Просимо вас враховувати дані оновлення та розраховувати на подачу води саме в ці проміжки часу”, - звернулися у селищній раді до споживачів.

Нагадаємо, що у деяких громадах через тривалі відключення світла не набирається достатня кількість води у резервуари. Також додає проблем нераціональне використання води споживачами, приміром, на полив городів. У Тетіївській міській раді попередили про початок масштабних перевірок для виявлення порушників у питанні використання води. Дізнатися детальніше, як будуть перевіряти подвір'я, читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в одній з громад на Київщині мешканців просять повідомляти про факти нераціонального використання води




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися