Ворог вночі атакував Київську область: є пошкодження

Що відомо про наслідки повітряної атаки на Київську область

Російські окупаційні війська вчергове намагалися завдати ударів по об'єктах Київської області. Вночі у Києві та області лунав сигнал повітряної тривоги, повідомляє портал "Коментарі".

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко розповів про наслідки атаки на Київську область. 

“Вночі ворог атакував наш регіон ударними дронами. Сигнал повітряної тривоги оголошувався двічі та тривав майже всю ніч. В області працювали сили ППО”, - розповів начальник КОВА про ситуацію в регіоні, яка була вночі. 

За його словами, внаслідок ворожої атаки пошкоджень об’єктів цивільної та критичної інфраструктури не зафіксовано. Також обійшлося без постраждалих. 

“Падіння уламків дронів фіксуються у двох районах. В одному з населених пунктів уламки впали на приватне подвірʼя, сталося загоряння стерні. Пожежу оперативно ліквідовано. Пошкоджено дві нежитлові будівлі, зокрема вибиті вікна, посічені фасади”, - розповів Руслан Кравченко. 

Також, за словами начальника Київської ОВА, зафіксовано падіння уламків поза межами населених пунктів на відкритій місцевості.

У Київській міській військовій адміністрації вночі повідомляли про загрозу ударних БпЛА для столиці. Після оголошення відбою повітряної тривоги інформація пошкодження не надавалась. 

А за даними Повітряних сил ЗСУ, станом на 10:00 16 липня зафіксовано БпЛА на півночі Київської області. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ворожі війська масовано обстріляли Київ 8 липня. Тоді під ударом опинилася дитяча лікарня “Охматдит”. Дізнатися детальніше про наслідки повітряної атаки можна за посиланням.


Читайте также