Тривале відключення води анонсували у передмісті Києва: адреси

Воду підвозитимуть автоцистерною

У Броварах Київської області у четвер, 18 липня, відключать воду на тривалий час. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Броварської міської територіальної громади.

“КП "Броваритепловодоенергія" повідомляє, що у зв'язку з необхідністю проведення ремонтних робіт на водопровідних мережах 18.07.2024 з 10:00 та, орієнтовно, до 20:00 буде відсутня послуга з централізованого водопостачання”, - попередили у міській раді. 

Холодного водопостачання відключать за наступними адресами:

  • вул. Петлюри Симона №11-Д, №18;

  • б-р Незалежності №№16-А, 16-Б, 16-В, 16-Г, 11-А, 18/1

“Завчасно зробіть необхідний запас води. Бочка з технічною водою для потреб споживачів буде встановлена неподалік будинку № 16-Б по бульв. Незалежності”, - попередили у територіальній громаді. 

Нагадаємо, що у Київській області виникли проблеми з холодним водопостачанням. Через високу температуру повітря та тривалі відключення електроенергії у населених пунктах не вистачає води. У громадах Київщини пояснюють, що не встигають набирати необхідну кількість води для подачі її споживачам. Проте у 2022 році, коли в Україні почалися проблеми з електропостачанням через ворожі обстріли, західні партнери та міжнародні організації надавали громадам генератори. Тоді ж комунальні підприємства звітували, що об'єкти критичної інфраструктури будуть забезпечені альтернативними джерелами живлення і надаватимуть споживачам послуги. Чому не працюють генератори, читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області шукатимуть порушників, тих, хто використовує воду для поливу городів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися