У передмісті Києва аварійні відключення світла: електропостачання не буде довго

У комунальному підприємстві пояснили, чому споживачі залишилися без світла

У Київській області другий день поспіль вирувала негода. Через сильні зливи та пориви вітру виникли аварії на електромережах. Без світла залишився населений пункт у Бучанській громаді. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП "Бучасервіс".

“Негода завдала страшних наслідків Бучанській громаді: Лісова Буча залишилася без електропостачання. Стихія спричинила падіння дерев, обриви високовольтних ліній напругою 10 та 0,4 кВ, а також пошкодження електричних стовпів”, - повідомили у комунальному підприємстві.

Зазначають, що аварійні бригади КП “Бучасервіс” спільно з фахівцями ДТЕК проводять екстрені відновлювальні роботи. “Точний термін відновлення електропостачання поки невідомий, але очікується, що роботи триватимуть щонайменше до завтрашнього дня”, - попередили у компідприємстві.

Мешканцям рекомендують зберігати спокій та слідкувати за офіційними повідомленнями щодо ходу відновлювальних робіт.

На сторінці у соціальній мережі Facebook під дописами КП “Бучасервіс” та Бучанської міської ради про відключення світла мешканці скаржаться, що не тільки Лісова Буча, а й уся Буча без світла. 

Також повідомляють що частина Бучі (р-н Мельники) з учорашнього дня залишається без світла, а додзвонитися в електромережу неможливо.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сьогодні у Києві та Київській області анонсували тривалі та масштабні відключення електропостачання. Про причини посилення стабілізаційних обмежень постачання електроенергії можна дізнатися детальніше за посиланням.


Читайте также