У Київській області провели перевірки та виявили порушення: подробиці (ФОТО)

У Київській області продавали м'ясо без документів, які підтверджують якість продукції

У Київській області проводять перевірки умов продажу харчових продуктів. Днями спеціалісти обстеження місця проведення ярмаркової торгівлі в селі Старі Петрівці. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області.

За результатами проведених заходів повідомили, що під час здійснення заходу виявили три випадки реалізації свинини без проведеної ветеринарно-санітарної експертизи та супровідних ветеринарних документів.

При цьому молоко та молочну продукцію продавали з дотриманням необхідних умов. У продавців були необхідні реєстраційні документи, медичні книжки, ветеринарні документи, документи, що підтверджують походження та безпечність харчових продуктів. Також під час реалізації було забезпечено умови для підтримання належного температурного режиму зберігання харчових продуктів.

“Була проведена роз’яснювальна робота з продавцями та покупцями щодо профілактики харчових отруєнь, зокрема ботулізму, неприпустимості придбання риби та рибної продукції у невстановлених (незареєстрованих) операторів ринку, що реалізують свою продукцію через інтернет мережу та в місцях стихійної торгівлі”, - повідомили в Головному управлінні.

Нагадаємо, що це не перший випадок порушення умов реалізації харчових продуктів у Київській області. Що викрили спеціалісти під час перевірок, читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві погіршилась ситуація зі зберіганням харчових продуктів у магазинах. Чому у Києві почастішали отруєння та скарги на якість продуктів, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися