ДП “Ліси України” проведе навчання для керівників: як “ефективно” витратити майже 800 тисяч гривень

Курси мають провести до кінця поточного року

Державне спеціалізоване господарське підприємство "Ліси України" оголосило тендер на інформаційно-консультаційні послуги в форматі онлайн-курсу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Послуги у сфері електронної освіти (інформаційно-консультаційні послуги в форматі онлайн-курсу) для учасників кадрового резерву працівників замовника проводиться з метою підвищення професійного рівня та підготовки працівників щодо виконання функцій на керівних посадах.

Згідно з тендерною документацією тема навчання: онлайн-курс "Школа ефективного керівника".

Загальна кількість працівників замовника, які проходитимуть онлайн-курс – до 160 учасників, орієнтовно. Місце надання послуг - мережа інтернет, планується онлайн формат.

Орієнтовна тривалість:

  • 6 блоків з теорії, тривалістю 2 години для однієї групи (до 51 осіб); 

  • 6 блоків практики (практичні вправи), тривалістю 2 години для однієї групи (до 26 осіб).

Всього 12 блоків для однієї групи, які проводяться почергово для кожної групи. Точні дати та час онлайн-курсу мають окремо погоджуватись між переможцем тендеру та ДП "Ліси України".

Очікуваний результат: отримані знання та навички, що підтверджуються сертифікатом за проходження онлайн-курсу для кожного учасника.

Очікувана вартість - 787 993,60 гривень. 

Строк надання послуг - до 31 грудня 2024 року. 

Дата оприлюднення тендеру - 22 липня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 30 липня 2024 року. Початок аукціону планується 30 липня 2024 року. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ДП “Ліси України” закуповує спеціальну пасту для дерев на мільйони гривень.

Читайте также