На облаштування Оболонського острову продовжують витрачати кошти (ФОТО)

На острові Оболонський продовжують облаштовувати зону відпочинку

У столиці триває облаштування Оболонського острова. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації. 

На Оболонському острові встановлюють нові лави для сидінь. У КП “Плесо” повідомили, що роботи виконуються коштом меценатів. 

“Лави розміщують на захисних спорудах, що розташовані вздовж усього пляжу і слугують як перешкоди видуванню піску з пляжів або насипанню піску на пішохідні доріжки”, - йдеться у повідомленні.

Також працівники комунального підприємства облаштували дерев’яні трапи навколо захисних споруд. У планах підприємства - облаштування підходів до води для маломобільних груп населення. Такі роботи виконують з метою забезпечення комфортних умов для всіх відвідувачів.

“Захисні споруди та лави придбані коштом меценатів і зараз встановлюються силами комунальників “Плесо”. Бюджетні кошти на ці роботи не залучались”, - запевнили у КМДА. 

У міській адміністрації повідомили, що з моменту відкриття острова в кінці травня локацію вже відвідали понад 400 тисяч людей. Такі висновки ґрунтуються на даних з камер відеоспостереження, встановлених у новій зоні відпочинку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що, на думки киян, через підключення до електромережі об'єктів на Оболонському острові виникають проблеми з постачанням електроенергії в Оболонському районі. Там повсякчас виникають аварії. Дізнатися детальніше про ситуацію можна за посиланням.

Також екологи заявили, що на Оболонському острові задля створення рекреаційної зони зрізали старі дерева. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися