"Київський метрополітен" замовив протигази для захисту від радіоактивних парів та отруйних речовин

"Київський метрополітен" планує купити понад 600 протигазів

Комунальне підприємство "Київський метрополітен" оголосило тендер на придбання протигазів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією  товар призначений для захисту від попадання до органів дихання, в очі і на обличчя людини отруйних речовин (зарин, зоман, іприт, V-гази), радіоактивних парів, аерозолів і бактеріальних (біологічних) засобів. Час захисної дії від негативного впливу небезпечних радіоактивних, хімічних та біологічних речовин, бойових отруйних речовин має бути до 6 годин.

Розміри лицьової частини (захисної маски): 

  • 1-й розмір – 34 штук,

  • 2-й розмір – 124 штук,

  • 3-й розмір – 499 штук.

Усього замовник планує придбати 657 протигазів фільтрувальних

Товар має бути виготовленим не раніше 2023 року. Гарантійний строк на товар повинен бути не менше 12 місяців.

Очікувана загальна вартість - 1 797 552 гривень. 

Джерело фінансування закупівлі - власний бюджет (кошти від господарської діяльності підприємства).

Місцем поставки товарів вказано м. Київ, вул. Іллєнка, 54, приміщення 33 (станція метрополітену "Дорогожичі"), склад покупця. Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг -  до 31 грудня 2025 року.

Дата оприлюднення тендеру 29 липня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 7 серпня 2024 року. Початок аукціону планується 8 серпня 2024 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Міноборони витратить майже мільярд гривень на забезпечення західних та північних регіонів.

Читайте также