У Київській області перевіряють ринки та магазини: причини (ФОТО)

У Київській області перевіряють температуру, при якій зберігають продукти на ринках та в магазинах

У Київській області проводять посилену перевірку умов продажу харчових продуктів. Інспектори перевіряють, чи дотримуються оператори ринку температурних режимів холодильного та морозильного обладнання. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області. Спеціалісти провели рейдові перевірки у Бучанському районі 

“Під час збору інформації операторам ринку надаються роз’яснення стосовно дотримання ними вимог законодавства щодо безпечності та окремих показників якості харчових продуктів, паралельно із населенням проводиться санітарно-просвітницька робота щодо профілактики харчових отруєнь зокрема ботулізму, неприпустимості придбання риби та рибної продукції в невстановлених (незареєстрованих) місцях, в операторів ринку, що реалізують свою продукцію через інтернет мережу та в місцях стихійної торгівлі”, - уточнили в Головному управлінні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столиці під час аномальної спеки та тривалих відключень електропостачання у магазинах та закладах харчування швидко псувалися продукти. У Києві щодня перевіряють понад 300 супермаркетів та магазинів щодо дотримання температурного режиму. Чи виявляють порушення при перевірках, читайте за посиланням.

Нагадаємо, що у червні ціни на харчові продукти та безалкогольні напої на споживчому ринку столиці знизилися на 0,4%. За статистичними даними найбільше подешевшали фрукти - зниження вартості фіксується на рівні 5,9%.

Ціни на які товари зросли в ціні, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися