Росія найближчим часом значно посилить тиск на українців: подробиці

Росія намагатиметься посіяти паніку з-поміж населення та знизить довіру до влади

Українців попередили про посилення російської інформаційної кампанії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію  Центру протидії дезінформації РНБО України. 

Серед дезінформаційних кампаній ворог посилить наступні: 

“Чорна зима”. У Центрі попередили, що ворог дедалі активніше ширитиме наративи про “неспроможність” української влади забезпечити населення світлом і теплом в осінньо-зимовий період 2024-2025 років, акцентуватиме на неможливості відновити зруйновану генерацію не тільки у найближчому майбутньому, а й узагалі ніколи.

“Економічна криза в Україні”. “Прогнозується, що росія активізує інформаційну кампанію про неминучу економічну кризу в Україні, поширюючи наративи про буцімто високий рівень дефіциту бюджету, нестерпне підвищення податків і неспроможність українського уряду забезпечити економічну стабільність”, - йдеться у повідомленні центру. За даними спеціалістів, мета цієї кампанії – знизити довіру до української влади та посіяти паніку з-поміж населення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що складну зиму прогнозують народні депутати. “Точно не вдасться відновити всі енергооб'єкти.Частина теплоелектростанцій в цьому році фізично не може бути відновлена, адже на це потрібно більше часу. Ми маємо розуміти, що 100% будуть обмеження. Дай Боже, щоб ми прожили зиму 12 на 12 годин - це вже, на мою думку, буде для нас нормальним сценарієм”, - зазначив народний депутат, член парламентського Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Сергій Нагорняк.

Детальніше про його прогноз на наступну зиму читайте за посиланням.


Читайте также