У Київській області вибірково перевіряють сім'ї з дітьми: що контролюють

Мешканців громади просять повідомляти про факти порушення прав дітей

У Київській області контролюють родини, які перебувають у складних життєвих обставинах, перевіряють умови проживання дітей. Днями рейди провели у населених пунктах Томашівської громади, повідомляє портал "Коментарі".

“Службою у справах дітей та сім'ї Томашівської сільської ради разом із СДОП ВП Фастівського РУП лейтенантом поліції Загоруйко Р.О. здійснено виїзд в села Вільне та Дідівщина, з метою обстеження умов проживання дітей в сім'ях, які перебувають в складних життєвих обставинах”, - повідомили у Томашівській громаді. 

Інспектори провели з батьками бесіди щодо дотримання прав дітей, підготовки до нового навчального року та належного виконання батьками батьківських обов'язків.

У Томашівській громаді зазначили, що такі рейди проводяться на постійній основі. Мета проведення перевірок - забезпечити належні умови життя та виховання дітей.

“Закликаємо небайдужих громадян повідомляти про випадки порушення прав дітей Службу у справах дітей та сім'ї Томашівської сільської ради за телефоном 04565-45-3-24 або до Національної поліції за номером "102", - звернулися до мешканців громади. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Білоцерківському районі комісія проведе перевірку захисних споруд цивільного захисту закладів освіти. Моніторитимуть готовність до використання їх за призначенням. Мета роботи комісії – створення в закладах освіти безпечного освітнього середовища і належних умов для організації освітнього процесу у 2024/2025 навчальному році в умовах воєнного стану.

Про терміни проведення перевірок читайте за посиланням.


Читайте также