У Київській області перевірили умови продажу продуктів (ФОТО)

Результати перевірки якості продуктів та умов ярмаркової торгівлі у Київській області

У Київській області триває активна кампанія з перевірки умов продажу харчових продуктів. Рейди проводять спеціалісти Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства, поліцейських офіцерів у різних населених пунктах області. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області.

Нагадаємо, що посилили контроль за дотриманням правил торгівлі під час аномальної спеки. Днями спеціалісти обстежили місця проведення ярмаркової торгівлі в селі Лютіж.

Фахівці не тільки візуально перевіряли умови продажу продуктів, а і якість самого товару. Так, для проведення ветеринарно-санітарної експертизи продукції, що реалізується на ярмарку, було залучено мобільну лабораторію Центральної випробувальної державної лабораторії Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області та м. Києві.

Під час здійснення заходу спеціалісти проводили роз’яснювальну роботу з продавцями та покупцями щодо профілактики харчових отруєнь, зокрема ботулізму.

“Поліцейськими офіцерами Петрівської громади складено три протоколи про адміністративне порушення на ФОП-ів за порушення правил торгівлі і надання послуг працівниками торгівлі, громадського харчування та сфери послуг, громадянами, які займаються підприємницькою діяльністю”, - повідомили про результати перевірки ярмаркової торгівлі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві анонсували перевірки у багатоквартирних будинках


Читайте также