Кияни отримали повідомлення про евакуацію: деталі

У Печерській РДА спростували інформацію

Днями мешканці Печерського району Києва отримали повідомлення нібито від Печерської РДА про необхідність евакуюватися. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Печерської районної в місті Києві державної адміністрації.

В адміністрації спростували інформацію та повідомили що не розсилали відповідних повідомлень.

“Інформація від імені Печерської районної в місті Києві державної адміністрації, яка нібито закликає киян покинути свої домівки, якщо ті живуть поблизу "центрів прийняття рішень", не відповідає дійсності. Жодних подібних застережень чи повідомлень Печерська райдержадміністрація не розсилала”, - повідомили у РДА. 

Також звернулися до громадян та медіа із закликом перевіряти інформацію, орієнтуватись на офіційні повідомлення й заяви, та не поширювати фейки.

picture

Нагадаємо, що західні ЗМІ попереджали про підготовку до ймовірного масованого обстрілу Києва. “Після подій у Курській області РФ готуватиметься до масштабного удару по центрах прийняття рішень у Києві”, - прогнозували у The Times. 

Росія відчує необхідність дати дуже жорстку відповідь, щоб показати світові, що вона всемогутня і що Курськ не залишиться безкарним. Джерела видання припускають, що це можуть бути сотні крилатих ракет, балістики та "шахедів", що стане великою проблемою для української ППО. Детальніше про оцінку ситуації в Україні західними експертами, читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в ніч на 15 серпня ворожі війська вчинили повітряну атаку із застосуванням ударних дронів та ракет. У Київській області були збиті ворожі цілі. Детальніше про наслідки обстрілу читайте тут.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися