У Київському зоопарку будують вольєр для птахів: витратять майже 3 мільйони гривень

Будівництво відкритого вольєру у Київському зоопарку планують завершити до листопада 2024 року

Київський зоологічний парк загальнодержавного значення оголосив тендери на будівництво відкритого вольєру із зимовими спорудами для тимчасової перетримки тварин та птахів з карантинними приміщеннями за адресою: пр-кт Берестейський, 32 у Шевченківському районі м. Києва (5 етап) та (6 етап). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідні тендери, розміщенні на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією на будівництво відкритого вольєру (5 етап) замовник планує виконати, серед іншого, такі роботи:

  • прокладання трубопроводів водопостачання, установлення мийок, прокладання повітроводів гнучких, монтаж світильників світлодіодних, монтаж інфрачервоних нагрівачів, роботи по улаштуванню блискавкозахисту,  монтажу системи пожежної сигналізації, та інші роботи.

Усього планується 207 найменувань робіт та витрат. Очікувана вартість робіт - 954 079,25 гривні.

Згідно з тендерною документацією на будівництво відкритого вольєру (6 етап) замовник планує виконати, серед іншого, такі роботи:

  • планування площ ручним способом, монтаж опорних конструкцій етажеркового типу, улаштування фундаментних плит, монтаж покрівельного покриття з профільованого листа, а також роботи з озеленення території.

Усього планується виконати 49 найменувань робіт та витрат. Очікувана вартість робіт - 1 947 882,13 гривні.

Загалом на будівництво відкритого вольєру планують витратити 2 901 961,38 грн. 

Джерело фінансування закупівлі - власний бюджет (кошти від господарської діяльності підприємства).

Умови оплати - післяплата 60 календарних днів. Строк виконання робіт - 8 листопада 2024 року.

Початок аукціонів планується - 30 серпня 2024 року. Дата оприлюднення тендерів - 14 серпня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 29 серпня 2024 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Київський зоопарк закуповує сонячні панелі: тендер на мільйони гривень.

Читайте также