Мешканців Київської області попередили про відключення газу

У Київській філії звернулися до споживачів газу

У понеділок, 2 вересня, у Київській області тимчасово припинять постачання газу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської філії “Газмережі”. 

Обмеження запровадять у зв'язку з необхідністю проведення регламентних робіт на газопроводі. Постачання газу припинять з 08:00 до 17:00 у с. Шкарівка Білоцерківського району по вул. Вишнева для 30 споживачів.

“Роботи проводяться для забезпечення належного технічного стану мереж та безпечного постачання природного газу споживачам. Пуск газу буде проводитися поетапно, згідно з правилами систем газопостачання після завершення робіт”, - пояснили в компанії. 

У Київській філії звернулися до споживачів із проханням перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами. Також у компанії просять мешканців, уразі потреби, надати працівникам Київської філії “Газмережі” доступ до помешкань для виконання необхідних робіт з відновлення газопостачання.

“Наголошуємо, що задля безпеки споживачів відновлення подачі газу буде проводитися за присутності мешканців у своїх домівках”, - уточнили у компанії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що після продажу житлової нерухомості власникам нараховують борги за газ. У Київській філії “Газмережі” пояснили причину такої ситуації та пояснили, як розв'язати проблему. Дізнатися детальніше, куди потрібно звертатися у такій ситуації та чи потрібно сплачувати кошти, можна за посиланням.

Нагадаємо, що за підключення газу в Київській області вимагали хабар у розмірі 250 тисяч гривень. Яке покарання загрожує керівнику філії за вчинення протиправних дій читайте тут.


Читайте также