На Київщині відключили газ до 6 вересня: причини

Причини припинення постачання газу у Київській області

У селі на Київщині на декілька днів припинили розподіл газу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської філії “Газмережі”.

У компанії звернулися до споживачів Переяслав-Хмельницького відділення та повідомили про тимчасове припинення постачання газу.

“У зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт з 4 по 6 вересня тимчасово буде припинено газопостачання (розподіл природного газу) мешканцям у с. Червоне”, - зазначили у Київській філії.

До споживачів звернулися з проханням перекрити крани на опусках перед газовими приладами та не відкривати до зазначеного часу.     

“Відновлення газопостачання буде проводитися працівниками Київської філії “Газмережі”, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що у середу, 4 вересня у Києві та області тривають стабілізаційні відключення електропостачання. Сьогодні, за розпорядженням НЕК Укренерго, графіки стабілізаційних відключень діють впродовж всієї доби. Відомо, що з 15:00 до 24:00 будуть застосовувати дві черги відключень. 

При цьому варто пам'ятати, що у графіках відключень світла можливі зміни. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що після продажу житлової нерухомості власникам нараховують борги за газ. У Київській філії “Газмережі” пояснили причину такої ситуації та пояснили, як розв'язати проблему. Дізнатися детальніше, куди потрібно звертатися у такій ситуації та чи потрібно сплачувати кошти, можна за посиланням.

Нагадаємо, що за підключення газу в Київській області вимагали хабар у розмірі 250 тисяч гривень. Яке покарання загрожує керівнику філії за вчинення протиправних дій читайте тут.

Читайте также