Мінсоцполітики профінансувало допомогу мешканцям деокупованих територій Київської області

Зокрема 4,4 млн грн було спрямовано на потреби близько 25 тис. жителів Ірпінського району

Мінсоцполітики виділило кошти на допомогу для 114 тисяч мешканців деокупованих територій Київської та Сумської областей з коштів з гуманітарного рахунку в Національному банку України. Про це повідомили в пресслужбі Міністерства соціальної політики України.

Зокрема, кошти підуть забезпечення продуктами харчування, медикаментами, засобами гігієни та іншими товарами першої необхідності.

Так було спрямовано:

4,4 млн грн на потреби близько 25 тис. жителів Ірпінського району Київської області за клопотанням Ірпінської міської ради;

більше як 7 млн грн — 20 тис. жителів Бучанського району Київської області за клопотанням Бучанської міської ради;

6,4 млн грн — 24 тис. жителів Димерського району Київської області за клопотанням Димерської селищної ради;

майже 7 млн грн — 12 тис. жителів селища Коцюбинське Київської області за клопотанням виконавчого комітету Коцюбинської селищної ради;

12,5 млн грн — 27 тис. жителів Тростянецької територіальної громади за клопотанням виконавчого комітету Тростянецької міської ради;

0,5 млн грн — 5,5 тис. жителів Охтирської територіальної громади за клопотанням виконавчого комітету Охтирської міської ради.

Загалом, за даними Мінсоцполітики, станом на 18 квітня за рахунок коштів з гуманітарного рахунку профінансовано допомогу 780 тис. людей з найбільш постраждалих від війни регіонів України.

Як повідомляли "Коментарі", столична влада фіксує та підраховує збитки, завдані інфраструктурі Києва внаслідок ворожих обстрілів, та призупинила фінансування проєктів з будівництва, реконструкції та ремонту за Програмою економічного та соціального розвитку Києва.

 

.

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися