Нова загроза від COVID-19: за тиждень захворіло на 42,3% більше киян

У Київській області різко зросла статистика захворюваності

З 5 до 11 вересня на Київщині підтвердили майже 900 випадків захворювання на COVID-19. Пресслужба КОВА повідомляє, що захворюваність на 42,3% більше, ніж на минулому тижні.

Ситуація на 12 вересня така: в обласній лікарні перебувають на госпіталізації майже 200 захворілих. 

Також було зазначено, що протягом останнього тижня на Київщині вакцинувалися від COVID-19 6225 осіб. Цікаво, що за минулий тиждень щеплення отримало на 800 менше киян.

Київська обласна військова адміністрація нагадує, що з питань вакцинації варто звернутися до свого сімейного лікаря. Зараз в області працює 25 центрів масової вакцинації та 180 пунктів щеплень. Також не припиняють роботу 20 мобільних бригад.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що київський McDonald’s закриють ще до дати "великого повернення". Мережа McDonald’s готується до продовження функціонування закладів в Україні. Проте повернеться до роботи не кожна точка.

Цікаво: на Печерську у Києві знайдений предмет, що нагадує гранату "Ф-1". Жінка, що проживає на вулиці Миколи Соловцова, помітила неподалеку від оселі предмет, який зовні нагадує вибуховий пристрій. Мешканка Печерського району, нехтуючи правилами безпеки, взяла предмет до рук.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися