Київ залишається у помаранчевій зоні карантину

В Україні пройшло чергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

В Україні, 2 листопада, з понеділка почне діяти нове епідемічне зонування. Про це повідомив міністр Кабінету міністрів України Олег Немчінов.

На черговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішили залишити Київ у помаранчевій зоні. Разом зі столицею в помаранчевій зоні опинилися: Вінниця, Луцьк, Дніпро, Запоріжжя, Кропивницький, Львів, Одеса, Тернопіль, Херсон, Черкаси. У червоній зоні залишаються міста Суми, Чернігів, Харків, Івано-Франківськ, Рівне, Миколаїв, Полтава, Чернівці та ряд областей і районів.

Помаранчева зона забороняє: відвідування установ соціального захисту, в яких перебувають люди похилого віку, крім тих, які надають послуги кризового характеру; діяльність закладів розміщення (хостели, туристичні бази й т. д.), крім готелів; діяльність розважальних закладів, ресторанів в нічний час; планові госпіталізації в лікарнях; роботу спортзалів, фітнес-центрів, закладів культури; прийом нових змін в дитячі табори; діють обмеження для масових заходів: 1 людина на 20 квадратних метрів і не більше 100 осіб.

Нагадаємо, медики обурені ставленням киян до них і коронавірусів. Всіх хто вірить в теорії змови, директор клінічної лікарні запросила попрацювати разом з лікарями.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися