Понад 100 мільйонів гривень витратять на госпіталь у Києві: подробиці

Капітальний ремонт приміщень має бути проведений до кінця 2024 року

Комунальне некомерційне підприємство “Медичний центр реабілітації та паліативної допомоги” виконавчого органу Київської міської ради оголосило декілька тендерів на проведення капітального ремонту приміщень. Ремонтуватимуть КНП "Київський міський клінічний госпіталь ветеранів війни” за адресою: вул. Федора Максименка, 26 в Оболонському районі Києва.Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідні тендери, розміщені на платформі Prozorro. 

Один тендер, з очікуваною вартістю 72 277 717 гривень, оголошено на проведення капітального ремонту приміщень другого поверху головного корпусу госпіталю.

Інший тендер, з очікуваною вартістю 32 278 375 гривень, оголошено на проведення капітального ремонту приміщень четвертого поверху головного корпусу госпіталю. 

Відповідно до технічної документації буде проведено демонтаж та повний монтаж систем та обладнання. 

Тендерні пропозиції приймаються до 22 червня, а проведення аукціону заплановано на 24 червня 2024 рок. 

Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг визначено до 23 грудня 2024 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Київське квартирно-експлуатаційне управління оголосило тендер на послуги з проведення капітального ремонту будівлі у військовому містечку. Очікувана вартість послуги - 22 501 829 грн. Які ремонтні роботи планують провести та коли мають бути завершені роботи, читайте за посиланням.

У столиці планують відремонтувати міст Метро. Які роботи заплановані та скільки коштів планують втратити, читайте за посиланням.

Читайте также