До лікарні Києва гелікоптером евакуювали жінку (ФОТО, ВІДЕО)

Про успішну аеромедичну евакуацію розповіли у поліції

До київської лікарні з одного з міст Київської області гелікоптером екстрено доставили вагітну жінку. Про це повідомили у Національній поліції України, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, у 35-річній жінки на кінцевих термінах вагітності діагностували розрив стравоходу. Вагітну транспортували гелікоптером із Фастова до Києва. Вертоліт приземлився на столичному стадіоні "Старт", де його чекали працівники Патрульної поліції Києва. Патрульні оперативно підготували місце для посадки гелікоптера та за лічені хвилини жінку передали бригаді лікарів.

Зараз пацієнтка перебуває у Київській обласній клінічній лікарні. Стан мешканки Фастова стабільний, проте потребує постійного спостереження спеціалістів, повідомили у Національній поліції.

Нагадаємо, у липні до лікарні Києва вертольотом доправили дитину, яка отримала вогнепальне поранення від військовослужбовця на Житомирщині. Надзвичайна подія сталася 12 липня у Новоград-Волинському, що у Житомирській області. Того дня дитину з вогнепальним пораненням хребта та органів черевної порожнини доставили до реанімації місцевої лікарні та прооперували. Проте дев’ятирічний хлопець знаходився у важкому стані та потребував лікування у спеціалізованому закладі. Вертоліт рятувальників доправив дитину з Новоград-Волинського до Києва. Пораненого хлопця госпіталізували до Національної дитячої спеціалізованої клініки "Охматдит". 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися