Коронавірус в Києві: статистика хворих на 26 вересня

Коронавірус у Києві не здає обертів. За минулу добу в місті зафіксували ще 226 нових випадків захворювання. Такі дані оприлюднив мер столиці Віталій Кличко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Повідомляється, що за станом на 26 вересня в Києві на COVID-19 хворіє 232 721 особа. За минулу добу діагноз підтвердили у 120 жінок (від 18 до 87 років), 80 чоловіків (від 18 до 87 років) і 26 дітей (від 3 місяців до 17 років). До медичних установ з коронавірусом госпіталізували 23 хворих, ще у 147 осіб — підозра на COVID-19 і пневмонію. За минулу добу померло 5 осіб, а перемогти вірус вдалося 18 городянам. Загалом захворювання перемогли 219 922 жителів столиці.

Найбільше нових випадків коронавірусу фіксують у Дарницькому (54), Оболонському (47) і Дніпровському (31) районах столиці.

Нагадаємо, зараз активно поширюється штам COVID-19 "Дельта" і він вражає людей молодого та середнього віку, абсолютно здорових, без супутніх патологій. Крім того, такі пацієнти мають тяжкий перебіг коронавірусної хвороби. Про це розповів завідувач кафедри анестезіології та інтенсивної терапії Національного медичного університету ім. А. А. Богомольця Сергій Дубров.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що в школах столиці планують відкрити пункти вакцинації проти коронавірусної інфекції, щоб масово залучити працівників навчальних закладів робити щеплення. У Міністерстві охорони здоров'я України зазначили, що для педагогів вакцинація проти COVID-19 є обов'язковою, а таке рішення — законним, воно не суперечить правам людини.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися