За підсумками доби: Віталій Кличко ще раз нагадав киянам про боротьбу із COVID-19

Контроль не послабшав, а в Київських ководіях місць дедалі менше: кияни у серйозній небезпеці, але виправити становище можливо. Нижче наведено офіційну статистику на сторінці Віталія Кличка у Фейсбук.

За підсумками минулої доби Віталій Кличко, мер Києва, що діє, вирішив нагадати городянам про те, як важливо берегти себе і оточуючих шляхом дотримання карантинних заходів. У своєму акаунті на Facebook Кличко розмістив публікацію, в якій представлено зведення статистичних даних щодо захворюваності COVID-19 у Києві.

Таким чином, за добу в столиці додалося 1445 нових підтверджених випадків зараження коронавірусною інфекцією, а також 54 хворих померли. З урахуванням нових 54 смертей смертність з приводу коронавірусу в Києві з моменту введення статусу пандемії становить 6130 випадків. Загалом підтверджені випадки захворювання на даний момент складають 258 859 одиниць.

Що стосується статевої приналежності пацієнтів ковидарія, то минулої доби постраждали від хвороби 840 жінок (18-91 рік), 531 чоловік (18-92 роки), а серед дітей ситуація включає 44 дівчинки від 11 місяців-17 років і 40 хлопчиків 16 діб. -17 років.

Померли представляють таку картину: 35 жінок (45-100 років) та 19 чоловіків (47-85 років).

Усього госпіталізації за добу в ковідне відділення зазнали 120 заражених (підтверджений діагноз) та 511 передбачуваних хворих, на основі симптомів, що дають привід припустити наявність в організмі коронавірусу.

Із позитивних даних статистики - 783 пацієнти попрощалися з коронавірусом у стані здоров'я, а загалом за період пандемії одужало 229 059 киян.

Знову ж таки, статистика невтішна для Деснянського (333 випадки), Дарницького (227 випадків) та Дніпровського (188 випадків) районів, за словами Віталія Кличка.

Нагадаємо також, що раніше ми писали про те, що у Києві від ускладнень після коронавірусної інфекції померла подружня пара письменників.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися